Tack för alla engagerade arrangemang 2015!

Ett stort varmt Tack till alla som engagerat sig för att skapa arrangemang och uppmärksamhet kring årets Världsvattendag! Det var ett stort engagemang för Vatten och Hållbar utveckling på många håll runt om i världen. Ta gärna en titt på den internationella hemsidan på allt som görs,  så kan du inspireras till kommande år.  I september-oktober kommer vi att presentera nästa års tema, som beslutas av UN-Water.

Nu kan vi börja se fram emot 2015 World Water Week i Stockholm, 23-28 augusti . World Water Week i Stockholm är den årliga mötesplatsen för globala vattenfrågor. Den organiseras av SIWI. I år är det jubileumsår, både för själva veckan men också för Stockholm Water Prize som delas ut under den här veckan. Temat i år är Water for Development. 2014 kom över 3,000 personer, och över 270 organisationer från 143 olika länder medverkade under veckan.

Känner du till Stockholm Junior Water Prize? Om du inte gör det så läs mer här. Under 18 år har Stockholm Junior Water Prize inbjudit kreativa unga studenter från hela världen till en fantastisk tävling i Stockholm, för att uppmuntra deras fortsatta intresse för frågor kring vatten och hållbar utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *