Tips & material

Letar du efter inspiration för att anordna ett event för Världsvattendagen? Då har du kommit rätt! Här kommer du att kunna hitta tips, kampanjmaterial och information som du kan ha nytta av som arrangör. I menyn till höger har vi delat in flera års erfarenheter av lekar, experiment och informationsmaterial knutna till vattenfrågor.

Vi har tagit fram en broschyr som ni här kan ladda ner  gratis och skriva ut och använda vid just erat event! Broschyren berättar vad Världsvattendagen är på en allmän nivå och kan användas från år till år.

Titta gärna under sidan Vattenpaketet: det är material sammanställt av forskare från Stockholms Universitet speciellt för Världsvattendagen. Gratis att ladda ner direkt här från hemsidan!

Har du fler tips på material och länkar som vi kan lägga upp här, tveka inte att kontakta oss via vattendagen22mars@gmail.com!

Svensk logga för Världsvattendagen: Den svenska loggan för Världsvattendagen är framtagen på initiativ av SHR. Loggan används år efter år och all arrangörer uppmuntras att använda den vid marknadsföring av sina aktiviteter.